Salam..

Bersua lagi kita hari ni yer...sekejap jer rasa minggu ni..dah msk hari khamis dah..plan minggu ni tak blk kampung...so leh laa mengemas rumah dan bilik jait yang dah nak jadi macam tongkang pecah :-D

Arini nak kongsi satu lagi tools yang sue terima semalam..order dua ari lepas semalam dah sampai..cpt juga shipping dia..lagi seronok nak membeli online kalo macam ni :-) nak tau sue beli kat mane...anda boleh klik sini ok :-)

Ini laa rupanya Snap Button Pliers...untuk pengetahuan semua pliers ni just untuk plastik button saje yer..sbb kat depan plier tu ade getah lembut untuk melindungi button semasa kita ingin memasang button tersebut..kalo button yang keras tu spt jeans button, tools dia lain tau..

 Set ni mengandungi acuan 3 saiz button dan juga alat menebuk butang dan alat menukar ganti acuan..kiranya complete set laa..x yah nak susah2 cari tools lain bila ingin menu acuan dia..

Dan ini pula plastic button...sue order skali ngan plier dia..nak jimatkan shipping kos order laa banyak2...kalo x rugi juga nak bayar shipping kos dua tiga kali kan.. ade lagi yang sue order tapi x de sto..macam-macam color yang ada...

Sue hanya dapat tiga color saje untuk order kali ni..nanti kalo nak color2 lain next order laa..just color yang senang nak match...putih, silver dan hitam...

Dapat jer terus buka dan godek2 cara guna..sampai laa berjaya :-) sukanya dalam hati dapat belajar benda baru..maklum laa snap button yang sue beli sebelum ni simpan jer wat harta..time nak guna kelam kabut juga..skang dah expert skit laa pasal button2 ni..bab-bab button ni mmg sukeee :-)
 

 Kalo nak lebih details..anda boleh link ke sini ok...itu adalah web company dia..anda boleh beli terus atau dapatkan tutorial mengenai snap plier ni juga :-)

Ok laa..sampai di sini dulu perkongsian kita untuk hari ini..jom kita sambung tugas masing2 yer... :-)

(-: H@pPy SeWiNg @nD Cr@fTiNg :-)

 
CORETAN BY DSUEFIA COLLECTION

1 comments: