Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah bersua kita di malam yang dingin ini...begitu lama sekali rasanya meninggalkan blog ini...tapi kami tak pernah lupa kepada kawan-kawan serta pelanggan tercinta...quick update by Page disebabkan kekangan masa yang tak dapat dielakkan...

Bila dapat berblog kembali..teruja rasa hati..ingin ,eluahkan segalanya tapi masih lagi terbatas kerana masa sangat mencemburui kita...semoga kalian semua masih sudi menjengah blog kami yang telah lama ditinggalkan namun sama sekali tidak kami lupakan :-)


Di malam yang hening ini..setelah lama tidak bersua...tak tahu di mana ingin bermula...last update ialah baju kimono...then terus menyepi..tetapi sekiranya ade yang mengikuti Page kami...mereka akan sentiasa tahu akan perkembangan semasa kami ;-)


Tanpa membuang masa, ingin kami war-warkan tentang PROMOSI BULAN KEMERDEKAAN yang akan bermula tidak lama lagi...insyaALLAH admin akan siapkan senarai PROMOSI dalam masa terdekat ini..harap anda semua jangan lepaskan peluang bersama-sama kami....PROMOSI besar-besaran sepanjang tempoh kami bergiat secara online...

Malam ini kami share tempahan latest yang diterima..baru upload ke album di page kami petang tadi...tak lain dan tak bukan tempahan sulaman tuala Selamat Bertunang...harap anda smua dapat melayan entri kami yang pertama setelah lama menyepi...selepas ini akan ade entri-entri seterusnya...byk sebenarnya nak share dengan kawan-kawan seangkatan ini :-)


Jom kita layan dulu ;-)











Kepada sesiapa yang ingin malangsungkan hari bahagia...jangan segan-silu untuk menghubungi kami, tempahan awal sangat-sangat dialukan...harga pasti berbaloi :-)

Perkongsian pertama dari kami setelah lama menyepi...malam ni masih lagi menyiapkan tempahan-tempahan dari pelanggan tersayang...tak boleh lama-lama, tergendala kerja-kerja nanti..insyaALLAH sehingga kita bersua kembali..salam sayang dari kami untuk anda smua :-)





(-: H@PPY SeWiNG @nD Cr@fTiNG :-)
Assalamualaikum w.b.t

Bersua kembali setelah agak lama juga menyepi kan :-)

Arini just nak share satu patern jubah permintaan customer kami...patern asal kami buat untuk baju mandi, akhirnya mendapat permintaan dari customer untuk buat jubah...

Simple tapi menarik juga..berlainan orang maka berlainan citarasa antara kita, itulah hakikatnya...dengan pelbagai ragam dan citarasa manusia di muka bumi ini :-)

Kami x nak citer panjang, takut terlari dari tajuk asal plak...keje pun banyak sedang menanti, hanya berpeluang seketika untuk mengadap blog yang kian berhabuk..so masa yang ada ni kita pergunakan dengan sebaik yang mungkin :-)

Jom kita tengok patern jubah kimono tempahan seorang customer kami...








Harap dapat mencuci mata yer. kalo ade sebarang pertanyaan atau kemusyikilan, jangan segan silu pm @ wassup jer yer, insyaALLAH kami akan membantu setakat yang termampu :-)

Alhamdulillah Jubah Kimono nie dah selamat sampai kepada tuannya...lupa dah dari negeri mana...byk order dari luar skang, termasuk Sabah dan Sarawak...insyaALLAH sekiranya diberikan kelapangan, kita akan berkongsi lagi yer...

Sehingga bertemu di lain waktu..nantikan posting seterusnya yer...
Seperti biasa, untuk mengetahui perkembangan terkini dan projek terbaru kami, sila singgah di Pages kami...ape add pages kami?? ade kat sebelah tu...scroll sendiri laa yer ;-)

Sebelum mengundurkan diri...jom sama-sama bermuhasabah diri <3






(-: H@PPY SeWiNG @nD Cr@fTiNG :-)
Assalamualaikum w.b.t

Bersua kita petang ni yer...insyaALLAH pertemuan petang ni hanya sekejap untuk perkongsian sulaman tuala Selamat Pengantin Baru :-)

Tempahan daripada customer tetap kami juga...setiap kali ade event, kenduri, majlis perpisahan atau apa saje..kamilah yang di cari :-D
InsyaALLAH kami akan memberikan servis yang terbaik untuk anda semua...

Tanpa membuang masa, jom kita lihat tempahan towel kali ni...









Kali ni simple sahaja...alhamdulillah urgent order sebelum beliau bercuti...:-)
Untuk makluman, tempahan towel biasanya banyak kami terima secara urgent..tapi untuk tempahan khas atau tempahan yang banyak, kami tidak dapat memenuhi permintaan sekiranya diorder secara urgent..maksudnya order hari ni, nak hari ni juga atau esok..memang kami tak sempat nak buat, sebab itulah kami selalu mention kepada para pelanggan kami untuk membuat tempahan awal bagi mengelakkan segala kesulitan yang berlaku ;-)

Ok laa, sampai di sini dulu perkongsian kita pada hari ini, sebenarnya posting hari ni urgent juga sebab nak edit pic baru, so pic lama kena upload dulu bagi mengelakkan terpost dua kali perkara yang sama atau miss gambar2 yang mmg agak diluar jangka skang, x sempat nak upload terus bila siap projek..mesti peram dulu, last2 lupa nak upload..bila customer tanya mula menggelabah cari gambar, rasa macam dah upload, bila time nak guna @ nak tunjuk pada customer, baru laa tahu gambar x de..masa pencarian tu laa yang ambil masa...so, sekarang ni kami akan cuba muatnaik segala aktiviti kami supaya senang bagi kami dan juga customer kami membuat rujukan..sekiranya kami berada diluar kawasan pun, customer masih boleh akses sendiri untuk mendapatkan maklumat dan melihat contoh2 hasil kerja kami :-)

Panjang lebar plak coretan petang ni, sebelum berundur, sama-sama kita bermuhasabah diri...hidup kita mestilah sentiasa ceria dan sentiasa dihiasi dengan segala perkara yang bermanfaat untuk smua :-)






(-: H@PPY SeWiNG @nD Cr@fTiNG :-)
Assalamualaikum w.b.t

Lama benar tak bersua kan...seribu kemaafan dari kami kerana kesibukan yang melanda menyebabkan kami tak sempat nak update blog ni..insyaALLAH blog nie akan kembali dengan pelbagai posting2 menarik selepas ini...

Quick update seperti biasa, sila ke page kami ----->>>> Dsuefia Collection
Quick reply boleh terus wassup ke no ni ------->>>>>> 017-9383664

So hari ni just nak share sulaman tuala lagi...baru jer update kat page pagi tadi..upload saje..story2 kat cni laa best ckit kan....
Hari ni pun x leh lama..just melepaskan rindu sekejap...kang kena banned plak blog ni sebab macam dah x der orang nak update...huhu

Tanpa membuang masa, jom cuci mata dengan tempahan kawan sepejabat...merangkap customer tetap kami...alhamdulillah ramai yang request nak jadi customer tetap..dapat harga special tau ;-)











Order t'hari, petang dah datang ambil...nasib idea ikut citarasa kita..kalo x..haru jugak nak edit-mengedit design ni...stok towel pun memang dah ready...so x de masalah untuk yang nak urgent..kata orang, nak buat tunang/kawin malam ni, siang hari ni sempat tempah lagi :-D

Ok laa..sampai di sini dulu pertemuan kita untuk kali ni..bila plak nak bersua..jangan tanya ekk...byk sangat keje menunggu...x nak janji bila free..kalo kebetulan terlebih rajin, boleh laa soseh2 kat blog jap..kalo x kita jumpa kat FP n page saje yer....kalo ade pape boleh kami bantu, jangan segan dan silu..text saje..insyaAllah kami akan membantu mana yang termampu...sharing is caring ;-)

sampai kita jumpa lagi...
bila dah start menaip ni, rasa tak nak berenti plak...sayang nak lepas keyboard ni....hehe

ok laa..sebagai renungan dan peringatan kita semua...






(-: H@PPY SeWiNG @nD Cr@fTiNG :-)
Assalamualaikum w.b.t

Lama tak bersua kan..maklum laa dah tiba waktu puncak ni..kami memang sibuk dengan segala tempahan daripada pelanggan tersayang...harap anda smua dapat memahami situasi kami sekarang :-)

ok..tanpa membuang masa, kami nak share tempahan-tempahan yang kami terima....just for my reference and also for my customer..kekadang ade yang whatsapp nak tengok contoh, nak itu, nak ini, bila kami bagi FB Pages, ade sesetengah maklum x aktif FB dan ade juga yang tak ade Facebook Acc....so kami akan memuatnaik juga tempahan-tempahan di blog ini...ade yang sama dan mungkin juga lebih detail di blog ini...kalo di FB Pages, kami masukkan gambar saje...sekiranya ade kemusyikilan dan pertanyaan, boleh PM direct pada kami :-)

No worry, insyaALLAH kami akan membantu dan memberi layanan yang terbaik kepada anda smua....boleh pm, email, sms, call dan whatsapp...x de masalah cuma kalo call x sempat nak jawab tu kami minta maaf byk2 yer, mungkin x alert, ade urgent dll hal, so better using the easy way, sms or whatsapp shj yer :-)

Back to the post today...we want to share about the towel :-)
Selamat Menjamu mata ;-)

Tempahan daripada Dr Sariha, IPG Kampus Sultan Mizan
Tempahan KHAS untuk cenderahati kepada Faslitator program Kursus IPG.
Terima kasih Dr di atas tempahan ini... :-)






















Sehingga bersua kembali...

Berminat just pm @ whatsapp 017-9383664


(-: H@PPY SeWiNG @nD Cr@fTiNG :-)