Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah kita dapat bersua lagi...

Hari ni diberi kesempatan jenguk blog sekejap, jadi kami nak war-warkan mengenai tempahan sulaman untuk aidilfitri...harga yang sangat berpatutan dan sangat berbaloi...jangan lepaskan peluang ini yer... :-)

Untuk sehingga hari ini...kami masih lagi menerima tempahan untuk sulaman aidilfitri 2015...jangan belengah-lengah lagi kerana kami akan MENUTUP tempahan pada bila-bila masa sahaja setelah memenuhi kouta yang kami tetapkan...so kalo yang terlambat tu, jangan salah kami pula yer kerana tidak menerima tempahan anda..kerana kami dah war-warkan di FB, PAGES dan kali ni di BLOG pula ;-)



Untuk melihat design-design daripada kami, sila ke Pages dan cari album Design Sulaman....kat ctu banyak design yang telah kami paparkan dan semua design itu boleh ditempah dengan kami....sekiranya ade design baru, kami akan updatekan di ctu dan anda boleh memilih design yang anda sukai...

Tempoh sulaman bergantung kepada tempahan...anda digalakkan menempah lebih awal untuk mengelakkan sebarang kesulitan...untuk makluman semua, URGENT ORDER untuk waktu ini kami tidak terima sama sekali untuk memberi keadilan kepada semua pelanggan...kami mengutamakan 1st come 1st serve...so , kami berharap sangat semua pelanggan kami berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami berikan :-)

Disini kami tunjukkan sedikit sulaman yang pernah kami buat untuk para pelanggan kami... :-)

Sulaman pada baju...baju kurung, kurung moden, jubah dll..









Sulaman telekung.....



Sulaman pada tie....



Sulaman tuala.....




Sulaman pada kain felt...





Sekiranya berminat, jangan malu dan segan...just pm @ whatsapp kami di talian 017-9383664 (sue) / 018-9096591 (dee).
Anda boleh bertanya ape sahaja berkaitan dengan sulaman, harga boleh dirunding dengan kami dan untuk tempahan pukal juga kami terima :-)

Sehingga berjumpa lagi...







(-: H@PPY SeWiNG @nD Cr@fTiNG :-)
Assalamualaikum w.b.t


Alhamdulillah bersua kembali..bila dah jumpa, kerap pulak bersua kan :-) arini just nak share COLLECTION 32 daripada JANOME...agak menarik dengan Collection ini di mana ianya terdiri daripada pelbagai corak tag dan hiasan yang agak menarik :-)

Rasanya smua tak sabar nak tengok Collection ini kan...kami belum masukkan ke dalam PAGEs lagi..insyaALLAH dalam masa terdekat ini kami akan memuatnaik ke dalam PAGEs pula yea...
Tanpa membuang masa, jom kita lihat design menarik daripada Collection 32 ini....seperti biasa sekiranya ada yang berminat, leh pm kami okey ;-)







Haaa menarik kan.....ade yang dah rambang mata tu...kikikiki
Sesiapa yang ade mesin tu leh cepat2 beli design ni yer...kalo yang x de mesin boleh menempah daripada kami...tiada had untuk tempahan ok :-)

Tak sabar rasanya nak tengok hasil sulaman daripada design2 ni...kami belum sempat mencuba lagi...design baru jer dapat..masih panas-panas lagi ni...hehe...nanti bila dah start menyulam nanti siap laa...pasni leh try buat untuk pencil case kakak dan adik...mesti dia orang suka :-)

Ok laa..rasanya hanya di sini perkongsian kita hari ini...sehingga berjumpa lagi....minta maaf yer PAGEs kami agak sunyi sejak kebelakangan ini...x sempat nak update activity semasa disebabkan ade sedikit masalah teknikal...insyaALLAH esok balik kampung sekiranya ade masa terluang kami akan meriahkan PAGEs kami pula dengan tempahan-tempahan daripada pelanggan tersayang :-)

Sehingga kita berjumpa lagi...dari kami untuk anda semua yang setia dengan blog ini...jutaan terima kasih kami ucapkan...semoga anda smua ceria-ceria selalu :-)




(-: H@PPY SeWiNG @nD Cr@fTiNG :-)

Assalamualaikum w.b.t
Lama dah tak jenguk blog kan....minta maaf smua yer...kami betul2 FULL ON DUTY sejak kebelakangan ini dengan tempahan-tempahan dari pelanggan...alhamdulillah semuanya berjalan lancar seperti yang telah kami rancangkan :-)

Arini just nak share Label tempahan daripada pelanggan-pelanggan tersayang :-) Jom cuci mata setelah lama menyelam....hehe

Tempahan yang warna-warni...very colourful...bersemangat kami membuatnya kerana sebelum ni hanya melibatkan dua-tiga warna..yang ni mempunyai kelainan sedikit kerana atas permintaan dari pelanggan meminta kami untuk membuat label warna-warni ini...








Ini pula tempahan yang eksklusif daripada seorang pelanggan kami...bercadang mengembangkan lagi business dalam dunia jahitan dan kraftangan dan meminta kami memberikan pandangan dan nasihat...insyaALLAH kami akan membantu dengan sedikit perkongsian dari pengalaman yang telah kami lalui, semoga anda semua di luar sana yang ingin bertanya tentang ape sahaja yang berkaitan, jgn segan pm kami di FB @ whatsapp...insyaALLAH kami akan sedia membantu anda semua :-)

Jom kita tengok hasil tempahan daripada mereka...







Tempahan ini pula adalah dari pelanggan kami tersayang...buat repeat order....alhamdulillah sambuatn untuk label ini amat memberangsangkan dan memang diluar jangkaan kami...dan alhamdulillah semua pelanggan kami memberikan feedback yang positif dan amat berpuashati dengan perkhidmatan yang kami berikan :-)

Tanpa membunag masa, jom kita lihat label seterusnya :-)






Itu sahaja untuk perkongsian hari ini...sekiranya ada yang berminat untuk personalized produk mereka, ayuh cepat tempah label anda sekarang, insyaALLAH perniagaan anda akan melangkah setapak lagi dan jadikan produk kita setanding dengan produk-produk yang ade di pasaran :-)

Untuk sebarang pertanyaan dan perbincangan, khidmat nasihat, pandangan atau ape sahaja kemusyikilan, terus pm @ whatsapp kami di FB @ PAGE's @ talian kami 017-9383664. InsyaALLAH kami akan memberikan hanya yang terbaik untuk anda :-)

Sehingga kita berjumpa di lain siaran, salam sayang dari kami untuk anda semua....dan buat renungan kita bersama, semoga mendapat manfaat kepada diri kami sendiri dan juga semua yang membaca blog ini :-)







(-: H@PPY SeWiNG @nD Cr@fTiNG :-)

Assalamualaikun w.b.t

ChaKKK....


Bertemu lagi kita di blog ni yer :-)

Kerap plak jumpa sejak kebelakangan ini kan...x per sekurang-kurangnya ade juga sedikit perkongsian bersama peminat-peminat dan juga pengunjung blog ini :-)


Tak nak janji blog ni akan aktif dan terus aktif kerana banyak perkara yang mendatang kita tak tahu sebenarnya ape yang akan terjadi, so tak nak anda smua mengharap pula....selalu laa menjengah blog ini untuk sesuatu yang terkini dan semoga bermanfaat untuk semua :-)


Ok berbalik kepada entry hari ini...kami nak kongsikan bersama tentang Sulaman Tuala...sejak kebelakangan ini banyak pula kami menerima tempahan tuala daripada pelanggan tetap dan juga pelanggan yang baru...alhamdulillah suatu perkembangan yang baik dalam bidang sulaman ini :-)

Tempahan tuala yang kami sediakan berdasarkan permintaan pelanggan dan kami juga ade menyediakan stok tuala bagi memudahkan pelanggan untuk terus menempah daripada kami, pelanggan boleh menggunakan tuala sendiri ataupun tuala daripada kami..insyaALLAH tuala yang kami bekalkan adalah sangat berkualiti dan terbaik.

Sebelum ini kami mengambil stok tuala di Kuala Lumpur iaitu tempat memborong tuala, sekarang kami hanya mengambil daripada supermarket berdekatan dengan harga yang sangat berpatutan dan kualiti yang amat memuaskan...tuala kat supermarket, smua orang tahu akan kualitinya kan :-) alhamdulillah kami mendapat harga yang terbaik daripada mereka :-)

Kami juga menerima tempahan tuala secara pukal dan harganya adalah lebih rendah daripada biasa, jadi untuk peniaga-peniaga yang ingin menambah produk jualan mereka, boleh laa menempah daripada kami, insyaALLAH kami akan memberikan harga yang terbaik untuk anda :-)

Panjang plak entry hari ni yer...ok jom kita lihat tuala-tuala yang telah ditempah oleh pelanggan-pelanggan kami :-)






















(-: H@PPY SeWiNG @nD Cr@fTiNG :-)

















Antara sebahagian daripada tempahan yang kami terima...untuk lebih banyak gambar tempahan boleh lihat di PAGE kami di sini :-)

Sekiranya berminat untuk membuat tempahan, kami sarankan anda untuk membuat tempahan lebih awal daripada tarikh yang ingin digunakan bagi melancarkan kerja-kerja kami.

Tempahan boleh dibuat seminggu atau dua minggu lebih awal dan design, warna serta tulisan boleh REQUEST yer...kami mementingkan kepuasa kepada pelanggan kami :-)

Sekiranya ade sebarang pertanyaan dan kemusyikilan, jangan segan dan malu untuk bertanya, PM kami atau whatsapp saje kepada kami di no 017-9383664 (sue) kita boleh berunding mengenai harga dan sebagainya :-)

HARGA!!! ok untuk harga sulaman tuala daripada kami, harga bermula daripada RM35.00 - RM50.00 sahaja untuk tuala bersaiz 27"x54" manakala tuala kanak-kanak haraga bermula daripada RM20.00 - RM35.00 bergantung kepada request daripada pelanggan semua. Perkhidmatan bungkusan juga kami sediakan sekiranya anda berminat untuk membungkus tuala tersebut di dalam kotak seperti gambar di atas. Caj tambahan yang kami kenakan untuk pembungkusan hanya RM5.00 sahaja :-)
Untuk tempahan borong, harga adalah berbeza seperti yang kami dah maklumkan di atas tadi, untuk pemborong/peniaga/kelab/persatuan/mahasiswa dan sebagainya yang ingin menempah dalam kuantiti yang banyak, boleh berhubung terus dengan kami untuk perbincangan harga yang terbaik :-)

Panjang entry arini yer...bersemangat pulak menulis bila lama tak berblog ni....masa dan kekangan waktu untuk menguruskan hal yang lebih penting di samping menyiapkan tempahan daripada pelanggan menyebabkan kami kesuntukan masa dan tidak berpeluang mencoret diblog ini...insyaALLAH kami akan berusaha mencelah dan berkongsi dengan anda serba sedikit daripada perkembangan Dsuefia Collection dari semasa ke semasa...

Terima Kasih kepada semua pelanggan-pelanggan kami dan tidak lupa juga kepada semua yang singgah di blog ini di atas sokongan dan penghargaan anda sehingga hari ini :-)

P/s ^..^ <3
Promosi Benang Sulam  dan juga LIKE & WIN masih lg berlangsung...Jemput semua ke PAGE kami http://facebook.com/DsuefiaCollection dan dapatkan perkembangan terkini n Quick Action kami di sana :-)

Sehingga kita berjumpa lagi di lain siaran dan waktu...Salam sayang dan Jutaan Terima Kasih daripada kami untuk anda smua :-)