Salam Syawal dan Salam Satu Malaysia...

Masih dalam bulan Syawal lagi kan...dah abis puasa enam ker? Kite lum abis lagi dan arini alhamdulillah masih lagi berpuasa :-)

Emmm entry arini bukan jahitan atau kraf yer..ni pasal gadget lagi...mmm gila blender ker DC skang..ehehe ni pasal selalu duk tgk kat ebay laa...apepun just nak share gadget yang menarik jer...juga menjadi idaman sebenarnya...confius dah nak amik mane satu..entry yang sebelum ni BoLeH LiH@T Di SiNi :-) pun menarik jugak..DC kena pk betul2 sebelum membeli...dan kaji dulu mane lebih baik yer...(ingatan untuk diriku)...

Ok laa tanpa membuang masa jom kita lihat mini blender yang cute ni :-)

Details of the Deal

Staying fit and healthy depends on a cohesive dietary plan and exercise regime.
With today’s DEAL keep one end of the bargain (if not both) with the Shake N’ Take Mini Blender at only RM58!

This easy-breezy blender makes delicious and healthy treats – smoothies, protein shakes and more.
 

Highlights

  • 69% OFF Shake N' Take Mini Blender @ Squarefeet Enterprise
  • Only RM58 instead of RM188
  • DEAL includes:
    • 1x travel bottle
    • 1x blender base
    • 1x user manual
  • Specifications:
    • Motor Base
      • Wattage: 180w
      • On/off power switch with safety interlock
      • Weight: 684g
      • Dimension: 5.5" (tall) x 4" (diameter)
    • Travel Bottle
      • Weight: 4.3oz (123g)
      • Dimension: 9" (tall) x 2.5" (diameter)
      • Maximum container volume: 16oz
  • Features:
    • Multi-functional mini blender
    • Instantly blend smoothies and protein shakes
    • Blend and drink from the same bottle
    • Blend ice with ease
    • Convenient flip top straw
    • Quick breakfast solution
    • Doubles as takeaway cup
    • Secure sports bottle flip top
    • Cordless with dishwasher safe blending compartment
    • Boost daily fruit and vegetable intake with personalised, healthy concoctions
  • 1-year warranty for motor
  • FREE delivery within Peninsular Malaysia

More cheaper than before kan..also look nice and easy to use...anyone can suggest me which one is the good choice to me... :-)

See in the next entry yea :-)

Jom kita sambung kerja balik...

P/s : Barang lum kemas...arini nak balik kampung lagi... @--@  :-)

CORETAN BY DSUEFIA COLLECTION

1 comments: