Assalamualaikum w.b.t

Lama tak bersua kan...arini x leh online FB...so kita jenguk blog yang dah bersawang ni....
Masih ade reader ker tak..tapi itu tak penting sbb ini adalah personal blog mama sahaja :-)

Ok untuk hari mama nak share something new for me...dan mama bersyukur sangat2 dapat menyahut cabaran ini dengan jayanya :-)

Hasil research awal hanya dengan Mr. GooGle...n alhamdulillah dengan bantuan dan usaha mama dan babah maka terhasil laa selempang anugerah ini. Tidak lupa juga jutaan terima kasih kepada kak Gee RMS yang telah membantu mendigitizekan logo dalam masa yang singkat dan terbaikk...the best service we got from her for urgent order... Tempahan khas ini adalah daripada IPG Kampus Sultan Mizan, Besut, Terengganu.



Masa yang agak singkat diberikan membuatkan kami pada mulanya agak confius untuk membuatnya...tambahan lagi pada waktu yang sama kami mempunyai tetamu di rumah....so dengan hati yang yakin kami boleh buat....alhamdulillah Allah s.w.t permudahkan segala urusan kami.... :-)

Untuk selempang ini..mama menggunakan kain baldu berwarna maroon seperti yang diminta oleh pelanggan...design pada asalnya ANUGERAH EMAS + LOGO KPM.....pastu ditukar kepada ANUGERAH EMAS + LOGO IPGM...itu laa yang kelam kabut ckit nak digitize logo IPGM sebab logo IPGM....nasib baik kak Gee sanggup nak digitize...mmg syukur sgt2...kalo x buntu jugak mama nak buat logo IPGM ni...



Alhamdulillah...arini berlangsung majlisnya...dan pihak IPG berpuas hati dengan selempang daripada kami...baru lega rasa hati....semoga pengalaman ini memberi makna yang indah kepada kami....minggu ni everynight berjaga sampai kul 2-3 pagi...tetapi apabila melihat hasilnya...segala penat dan lelah berlalu begitu saja.... :-)

Rasanya sampai di sini dulu celoteh mama untuk arini...bila lagi nak bersua....mama tak nak janji yea :-D

Tempahan makin masuk dan terus masuk...alhamdulillah dengan rezekiMu Ya Allah...semoga Engkau memberkati setiap rezeki yang Engkau berikan...Amin

Renungan daripada mama buat semua :-)



(-: H@PPY SeWiNG @nD Cr@fTiNG :-)

0 comments: