Assalamualaikum dan selamat pagi semua...

Bersua kembali kita hari ni...ape khabar semua...di harap berada dalam keadaan sihat dan ceria selalu yer...kami sekeluarga alhamdulillah semuanya baik-baik belaka :-)

Hari ni just nak share antara koleksi sulaman yang mama buat sepanjang minggu lepas dan juga minggu ini...antara yang sempat disulam sementara melaksanakan kerja-kerja hakiki dan juga kerja-kerja part time mama...banyak kerja dalam satu masa kan...memang FULL time for this week....ape pun jangan lupa pesan mak..jangan buat kerja teruk-teruk tau....InsyaAllah mama buat setakat yang termampu yer :-)

Ok lah x nak membebel panjang plak pagi ni..banyak lagi kerja yang perlu mama settlekan..insyaAllah minggu ni nak siapkan beberapa tempahan daripada kawan-kawan dan sepupu mama...jom kita cuci mata dengan sulaman-sulaman yang mama hasilkan...

Antara sulaman 3D yang mama hasilkan....




Ini pula sulaman untuk baju dan sebagainya....




Dan ini video semasa sulaman dilakukan...


video

Itu saja buat permulaan ini...masih lagi dengan warm up...tak lama lagi kita start kepada yang betul-betul complete yer....sebenarnya kalo ikutkan hati semua design mama nak cuba, tapi disebabkan kekangan masa yang sangat terhad, just cuba yang terpilih saja...insyaAllah mama akan sentiasa update sekiranya ade hasil sulaman yang baru daripada kami okey :-)

Buat masa sekarang ini mama tengah siapkan baju kurung, keychain (kraf), dan juga tudung...semuanya tempahan daripada kawan-kawan dan juga saudara-mara...alhamdulillah dah tak menang tangan rasa setakat ini...InsyaAllah mama akan settlekan dengan sebaik mungkin mengikut turn masing-masing yer :-)

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan...anda boleh pm jer kat FB (Dsuefia Dfiasueha) PAGES (DsuefiaCollectiom) kalo nak jimat kan..InsyaAllah mama akan online everyday utk cek any pm & notification :-) atau boleh juga whatsApp @ sms ke no 018-9126561 @ anytime, anywhere or anyplaces okey :-)

Back to another story for last week...mama buatkan banner baru untuk PAGEs mama...saje2 bila ade mood kan...dan juga untuk hilangkan stress buat keje :-)

Ini untuk PAGE mama...boleh tengok kat http://facebook.co./DsuefiaCollection
Jangan lupa LIKE bagi yang belum like page mama yer...kepada yang dah like tu...mama ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi mengLIKE page mama ini...anda dapat setiap update dari mama kan...semoga anda semua tidak jemu berkunjung ke sini untuk mendapatkan sedikit sebanyak info tentang dunia jahitan dan kraf daripada mama :-)



Ini pula untuk wall FB mama  [Dsuefia Dfiasueha]
Untuk wall ini kekadang ikut mood, kekadang ikut musim, tak tentu...hehe  x per laa kan..personal FB kan....sesiapa kenal mama tahu laa bagaimana cara mama...dan yang pasti mama ni suka ikut mood jugak perkara-perkara macam ni :-D bila rajin buat macam-macam..bila penyakit malas datang pakai copy paste ajer...hihihi dan inilah hasilnya untuk tatapan semua :-)


Macam mana...ok takk ??? sekali tengok macam serabut, sekali tenung plak ok jugak kan...bagi mama laa...bagi korang plk ntah ler...+ve @ -ve....tetapi yang penting tak salah mencuba kan...memberi ruang kepada diri sendiri untuk berkreativiti kan :-)

ok laa setakat ini dulu untuk hari ini...sehingga kita berjumpa lagi...
Dan ini dari mama untuk sama-sama kita amalkan terutama buat dua orang puteri mama yang tercinta :-)




(-: H@PPY SeWiNG @nD Cr@fTiNG :-)

0 comments: