Salam Maulidur Rasul...Alhamdulillah kita masih lagi berkesempatan menghirup udara segar di bumi Allah...bersyukur sangat ke atas segala pemberianNya dan semoga kita dapat meneruskan liku-liku kehidupan ini dengan lebih baik dan bermakna....dalam mengejar dunia yang fana ini, mohon jangan dilupakan bekalan untuk tempat kekal kita nanti........(ingatan untuk diri sendiri yang kerdil ini)

Seminggu berlalu...sekejap saje kan...hari ni genap seminggu kita menyambut Hari Kelahiran Nabi Muhamad s.a.w. Berita baik untuk semua kerana kita dapat bercuti pada hari tersebut...kami sekeluarga terus ke destinasi yang dicintai...di mana lagi kalo bukan balik kampung :-D


 Hari yang penuh makna juga bagi diri ini....Genaplah lima tahun usia perkahwinan mama dengan babah...kalo ikut bulan omputih lambat lagi...20 Mac tapi kami suka sambut mengikut bulan islam kerana tarikh yang dipilih untuk majlis akad nikah 5 tahun yang lalu adalah berdasarkan bulan islam...alhamdulillah dengan kehadiran dua puteri tersayang yang banyak memberi keceriaan kepada keluarga...tanpa kamu mungkin sunyi hidup kami....sayanggg kamu sangat2....... :-)









Pictures in memories...suka suki kami sekeluarga melayan pelbagai karenah kamu berdua...dan apa yang pasti mama dan babah hapyyyyy with u :-) Semoga kamu berdua menjadi anak yang taat pada Allah s,w,t, cerdik, solehah, sopan santun, menghormati orang tua, dengar cakap babah dan mama dan saling sayang menyayangi antara kamu berdua juga...jangan nakal2 yer...



 Small present for me from babah...thanks a lot....lama dah mmenunggu..hari bersejarah juga baru nak realisasikan permintaan mama...skang dah ade dua..yang lama pakai kat umah..yang baru leh pakai kat luar..huhu harap tahan ckit laa yang ni..sejak ade dua princess mama ni...mmg sentiasa berhati2...silap langkah..alamak x der laa harta berharga buat mama ni....suka sangat nak main spek mama ngan babah...pantang letak kat bawah...ade laa pemakai baru yang nak test test..:-)

Satu lagi present yang mama dapat............jeng jeng...nak tahu tak......??














ade nampak ape2 ker........................


























cari ape..................................???

































nak tahu laa tuu.................... :-))

















































masih mencari...................................


























jeng jeng jeng................................





























Ini dia............sangat berharga bagi mama..walaupun babah belikan yang second jer..tapi mama sangat bersyukur dan mmg dah lama mama mengidam mesin ni...MADE IN JAPAN yer..dah tak kuar model ni skang...mkn riban jugak harganya....huhu yang skang kebanyakannya MADE IN CHINA...mmg best sgt2 merempit ngan mesin ni skang...sampai umah jer terus bekerja..ehehe sampai arini lum dapat rehat lagi..nasib badan laa yer..ehehe

Nie pic penuh dari MR GOOGLE.............

 

Skang tengah merempit siapkan langsir umah jiran yang nak masuk umah baru esok..kalo tak sempat siapkkan arini..mlm kang mama kena stay up laa siapkan juga...insyaAllah sempat dan mmg dah budget dapat siapkan on time..tak nak menghampakan my customer...

ok laa..sampai disini dulu entry sue kali ni...semoga kami terus suksess.........aminn :-)

sehingga berjumpa lagi.........

 (-: H@PPY SeWiNG @nD Cr@fTiNG :-)

3 comments: