Assalamualikum w.b.t.

Bersua lagi kita hari ni...macam mane..banjir lagi ker..kat sini alhamdulillah matahari dah menyinari alam...sempat laa mengeringkan baju2 dah dibasuh tu...kalo ujan masih tak berenti..alamak ruang tamu laa jadi tempat ampaian..ehehe

Tengah hari tadi selesai sudah Majlis Penyampaian dan Ucapan Persaraan Timbalan Pengarah IPG...Puan Hajjah Sakinah...SELAMAT BERSARA BUAT HAJJAH...semoga beliau akan melalui hari2 yang mendatang dengan lebih bermakna dan sentiasa diberkati....Amin

Ok arini nak buat entry pasal LANGSIR plak..asyik baju jer kan..tukar angin sket...ehehe sebenarnya masih gian menjahit langsir..yer laa tiga minggu berturut-turut mengikuti kelas langsir...alhamdulillah kursus berjalan dengan lancar..this week end adalah last class yang akan sue attend...

Nak tengok hasilnya...nanti laa...sabar yer..nanti sue akan tunjukkan semua langsir yang sua buat sepanjang mengikuti kursus ni...banyak perkara baru yang dapat dipelajari...sebab tu sue suka ikuti kursus2 macam ni..kalo ade lagi, sila2 jemput yer..sue pasti akan attend insyaAllah kalo tiada halangan...

Ni langsir tempahan kawan..lama dah siap cuma baru buat entry...tuan dia dah siap pakai kat umah dah...kat atas tu gambar in progress..pernah dah buat entry pasal ni tapi waktu tu lum siap lagi...

Ini laa rupamya bila dah complete..cantik gabungan warna hitam dan kelabu..sue pun minat kaler ni...ditambah dengan renda crystal..lagi nampak mewah...kain nipis untuk bahagian dalam pun kaler itam..sue lupa nak snap pic...tapi mmg match laa..pandai tuan dia pilih kaler :-)

Skang tengah tolong mak siapkan langsir umah plak untuk majlis besar tahun depan..my mum gabungkan kaler grey ngan putih..ok jugak..nampak cerah ckit....badannya dah hampir siap..cuma kepalanya saja duk pk lagi nak buat pattern ape..my mum minat scallop...

Ini bunga tangan yang sue buat khas untuk majlis pertunangan adik baru ni..1st time buat..menjadi ker???..sebelum adik guna sepupu pinjam dulu guna masa hari perkahwinannya...leh tgk SINI tapi sayang adik leh pulak lupa nak guna masa hari pertunangannya..pas siap bergambar baru igt bunga tangan ni..ermm x per laa..simpan laa buat kenangan..sape2 nak pinjam boleh laa...bagtau jer..x der masalah :-)

Pandangan dekat...kombinasi hitam dan cream...utk matchkan dengan tema adik pada malam tu kaler ijau...mulanya nak buat bungan ijau jgk..tapi pk2 mesti tenggelam kan..kaler sama, so tak nampak laa..bila amik kaler ni..mmg match dengan kaler tema pada mlm tu...semua ni beli kat COWBOY KUANTAN...mmg murah barang2 dan bunga kat sana...berkali2 ganda ngan harga kat cni..mmg berbaloi :-)

Ok laa..sampai di sini dulu perkongsian untuk hari ini..nantikan entry akan datang..sue pun x der plan lagi entry ape..so sama2 tunggu yer :-)

Sehingga berjumpa lagi...

P/S : Ptg ni balik kampung................................yeay!!!

.
 (-: H@PpY SeWiNg & Cr@fTiNg :-)


CORETAN BY DSUEFIA COLLECTION

1 comments: